سرقت ۱۷ هزار دلاری زن خدمتکار از کمد صاحبخانه در مشهد مصرف تخم مرغ در سالمندان آسیبی به کبد نمی‌رساند ۵۳ هزار زن سالمند تنها در کشور شناسایی شدند | تلنگر حادثه الهه حسین نژاد برای بهزیستی کشته شدن یک قاتل محکوم به قصاص در بیمارستان کرج + جزئیات هشدار دادستان مرکز خراسان رضوی نسبت به آبیاری مزارع و باغات حاشیه شهر مشهد با پساب‌های تصفیه نشده و فاضلاب مرگ تلخ مادر بر اثر توپ بازی پسر نوجوان در خیابان ! ۲ دختر تکواندوکار مفقود شده تهرانی پیدا شدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اصلاح قانون محکومیت‌های مالی در دستور کار مجلس | آخرین اخبار از قانون مهریه بیست‌وهشتمین فرزند جانباز کرمانی متولد شد شناسایی نوعی از کرونا در خفاش‌ها | خطر شیوع همه‌گیری جدید مرکز نوآوری و فناوری غذا‌های خاص در مشهد افتتاح شد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گم شدن دو دختر تکواندوکار در تهران + جزئیات هشدار استفاده افراطی کودکان از «گوشی» و خطر افزایش ابتلا به چاقی و دیابت ۱۳ زائر ایرانی تاکنون در عربستان جان باختند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) مهلت معرفی دانشجویان مشمول سربازی برای تعیین تکلیف وضعیت خدمت تعیین شد اختلالی در ایستگاه خواب | «آپنه خواب» زمینه‌ساز مشکلات سلامتی فروش ویژه حدود هزار عنوان کتاب کانون پرورش فکری نوجوانان به مناسبت عید غدیر سازمان حفاظت محیط زیست همچنان به دنبال توله خرس‌ گمشده آیا ورزش در حالت ناشتای صبحگاهی، تأثیر بیشتری بر کاهش وزن دارد؟ تشدید بازرسی‌های وزارت بهداشت در فصل گرما همراه غذا آب بخوریم یا نه؟ مهلت انتخاب رشته کارشناسی ارشد امروز به پایان می‌رسد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) ۱۱ نفر از اعضای یک شرکت هرمی دستگیر شدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) وضعیت خطرناک اشعه ماورای بنفش با گرم تر شدن هوا دوباره کرونا! | پیش بینی شیوع سویه جدید کرونا با بازگشت حجاج مراقبت‌های مرزی برای جلوگیری از ورود بیماران تنفسی تشدید می‌شود رشد خطرناک جلبک در تالاب دُرگه سنگی نقده توانگران، پرچمدار حذف پذیرایی در مراسم ترحیم شوند! قاتل الهه حسین‌نژاد قصاص می‌شود + توضیحات قوه قضائیه
سرخط خبرها

سارقان سوئیت‌ها در مشهد دستگیر شدند | اجاره سوئیت با کارت شناسایی سرقتی

  • کد خبر: ۲۰۹۰۳۵
  • ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۹
سارقان سوئیت‌ها در مشهد دستگیر شدند | اجاره سوئیت با کارت شناسایی سرقتی
پلیس ۲ گروه سارق را به اتهام سرقت از سوئیت‌ها در مشهد دستگیر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز مرد جوان آنچه می‌دید باور نمی‌کرد. تلویزیون روی دیوار نبود، هیچ وسیله برقی‌ای درون آشپزخانه نبود، حتی کولر پشت پنجره نیز باز شده بود. این درحالی بود که ۲۴ ساعت قبل تمام این وسایل سرجایشان بود و سوئیت را با تمام همین وسایل اجاره داده بود، از زن و مردی که سوئیت را اجاره کرده بودند نیز خبری نبود.

با اعلام موضوع به پلیس و حضور مأموران در غرب مشهد، مشخص شد که زوجی جوان پس از اجاره سوئیت وسایل باارزش آن را دزدیده‌اند و به شگردی مرموزانه هیچ سرنخی از خود به جا نگذاشته‌اند که همین موضوع نشان می‌داد پلیس با چند مجرم حرفه‌ای روبه‌روست. مأموران از مالک سوئیت خواستند تا مدارک شناسایی مستأجرش را ارائه کند که فقط یک کارت ملی از آن‌ها گرفته بود و بررسی‌های بعدی نیز نشان داد که همان کارت نیز سرقتی است.

با مشخص‌شدن سرقت‌های مرموزانه از این سوئیت در غرب مشهد که احتمال افزایش سرقت‌ها نیز وجود داشت، سرهنگ احمد نگهبان، رئیس پلیس مشهد، رسیدگی به پرونده را در اختیار مأموران پایگاه غرب پلیس آگاهی قرار داد.

بررسی‌ها در حالی آغاز شد که چندین گزارش سرقت از سوئیت‌های اقامتی با همان شگرد به پلیس رسید. کارآگاهان پلیس آگاهی مشهد برای بررسی اینکه زن و مرد سارق چطور این سوئیت‌ها را انتخاب کرده‌اند، پای اظهارات مال‌باختگان نشستند و مشخص شد که این افراد برای اجاره سوئیت‌هایشان آگهی آن را در سایت‌های اینترنتی گذاشته‌اند که زوج جوان با آن‌ها تماس گرفته و بعد از هماهنگی با تحویل یک کارت شناسایی سرقتی، سوئیت‌ها را برای یک شب اجاره کرده‌اند.

کارآگاهان پلیس آگاهی مشهد در ادامه تحقیقاتشان به سوئیت‌هایی که سرقت از آن‌ها انجام شده بود رفتند، اما حرفه‌ای بودن زوج سارق مانع از کشف سرنخ در این مکان‌ها شد. تحقیقات درباره این پرونده ادامه یافت و مأموران با کار شبانه‌روزی و استفاده از ظرفیت‌هایی که در اختیار پلیس هست، سرانجام مخفیگاه متهمان را در محدوده بولوار شاهنامه ردزنی کردند و در اقدامی ضربتی متهمان را دستگیر و در بازرسی از مخفیگاه آن‌ها تعداد زیادی لوازم مسروقه کشف شد. متهمان بیست‌و‌پنج و بیست‌وهفت ساله هستند و اعتیاد شدیدی به موادمخدر صنعتی دارند. بررسی سابقه سیاه یکی از متهمان نشان داد که او پیش‌تر به علت کلاهبرداری و سرقت نیز دستگیر شده است.

در تحقیقات به عمل آمده، متهمان به هشت فقره سرقت لوازم از داخل سوئیت‌های اجاره‌ای، شش فقره سرقت قطعات خودرو و هشت فقره سرقت با ترفند رسیدساز جعلی طی سه ماهه گذشته در سطح شهر مشهد اعتراف کردند.

همچنین تاکنون شش نفر از مال‌باختگان در پرونده اجاره سوئیت‌ها، متهمان را شناسایی کرده و تحقیقات تکمیلی برای شناسایی سایر شاکیان ادامه دارد.

سرقت از سوئیت‌های خالی

هم‌زمان با پیگیری درباره این پرونده، مأموران کلانتری امام رضا (ع) نیز موفق به دستگیری دو متهم شدند که از سوئیت‌های خالی از سکنه در مرکز شهر سرقت می‌کردند.

مأموران هنگام گشت‌زنی در سطح حوزه استحفاظی‌شان به دو سرنشین یک دستگاه خودرو سواری پراید مظنون شدند و بلافاصله با علائم هشداردهنده این خودرو را متوقف کردند.

مأموران پس از متوقف کردن خودرو باتوجه‌به پاسخ‌های ضدونقیض راننده و سرنشین، خودرو را بازرسی و تعداد زیادی لوازم مسروقه شامل گاز صفحه‌ای پنج‌شعله، دو دستگاه موتورکولر آبی، تعداد زیادی شیرآلات برنجی آب، گاز و... که همگی سرقتی بودند، کشف کردند.

متهمان که هر دو اعتیاد به موادمخدر دارند پس از انتقال به کلانتری در بازجویی‌های فنی پلیس به هشت فقره سرقت از سوئیت‌های خالی از سکنه در مشهد اعتراف کردند. متهمان بیست‌وپنج و پنجاه و دو‌ساله پس از تشکیل پرونده مقدماتی برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شدند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->